Registracija novog korisnika

Ako ste već od ranije registrovani korisnik molimo Vas da se prijavite.

Osnovni podaci
Adresa
Lozinka
Novosti
Izjava o privatnosti

Papir Color, kao vlasnik stranice (sajta) balkanhobby, uzima vrlo ozbiljno Vašu zabrinutost za privatnost i garantuje korisnicima ovog sajta da nece ustupiti Vaše podatke nikome vec da ce podaci biti korišceni u skladu sa ovom izjavom o privatnosti.

Zaštita privatnosti je vrlo važna za nas i mi tu odgovornost shvatamo veoma ozbiljno. Licni podaci, kao što su ime, adresa, telfonski broj i e-mail adresa, se prikupljaju od strane BalkanHobby-a samo radi normalne obrade Vaše porudžbine.

"Cookies" ("Kolacici") se koriste za pracenje podataka internet sesije, tako da možemo razlikovati Vaš nalog od drugih u sistemu za on-lajn obradu naloga.

Kako koristimo Vaše informacije
Informacije prikupljene od Vas koristimo da bi obradili Vaše zahteve, da bi Vam obezbedili bolje iskustvo, kao i da bi Vas informisali o novim ponudama i mogucnostima.

Mi cemo koristiti Vaše informacije da bi Vam pružili naše usluge. Kao deo naših usluga, komuniciracemo putem e-mail-ova, i/ili nekim drugim nacinom da bi Vas obavestilii o novitetima i promenama u našoj ponudi a i uslugama ili drugim relevantim informacijama vezanim za Vaše interesovanje. Ocekujemo da Vam pošaljemo nekolicinu mailova godišnje sa obaveštenjima o novitetima, posebnim ponudama kao i promenama bilo koje vrste vezanih za naše usluge.

Pročitao sam i prihvatam uslove Izjava o privatnosti