Uslovi i način kupovine

Poštovani,


Hvala na ukazanom poverenju i volji da kupujete u on line prodavnici BALKAN HOBBY. Proizvodi koje kupujete su vlasništvo firme PAPIR COLOR iz Beograda, Golsvordijeva 13. 
PAPIR COLOR će vršiti komplet logistiku (naplatu, slanje, ...) traženih proizvoda u ime BALKAN HOBBY-a.
Roba koju naručite u online prodavnici BALKAN HOBBY, putem elektronske pošte stiže u PAPIR COLOR na realizaciju. PAPIR COLOR locira i rezerviše naručenu robu i za istu Vam šalje predračun za plaćanje na Vašu elektronsku adresu. 
Onog trenutka kad primimo Vašu uplatu robu šaljemo na Vaš račun i rizik nekom od kurirskih službi. 
Ukoliko je iznos uplate veći od 5.000 dinara robu šaljemo kurirom na naš račun a Vaš rizik.
Često pominjano "Vaš rizik" znači da mi nemamo uticaj niti kontrolu nad kurirom i da ne možemo garantovati za njihove usluge, otuda i klauzula “Vaš rizik”. 
S' naše strane svaki paket će biti propisno upakovan i obezbedjen.
Robu takodje možete podići u prodavnici PAPIR COLOR-a uz ličnu kartu.
Ukupno vreme od trenutka narudžbine do isporuke iznosi od 1 do 3 radna dana + vreme za uplatu.

Ukoliko predračun ne platite u roku od tri radna dana smatraćemo da ste odustali od kupovine. Tri dana je inače rok koji Vam garantuje da su Vam naručeni proizvodi rezervisani kao i njihovu cenu. Na svakom predračunu ovaj datum će biti prikazan kao “VALUTA PLACANJA”.

Postoji mogućnost da neki od naručenih proizvoda PAPIR COLOR nema na lageru ili je isti rezervisan. 
U tom slučaju bićete pravovremeno obavešteni o nepotpunosti Vaše naružbine sa mogućnošću odustajanja od kupovine u svakom trenutku.

Ukoliko želite da Vratite neki od proizvoda to možete učiniti u roku od 30 dana od dana izdavanja računa.
Robu možete vratiti samo ako ista nije otvarana i korišćena. Robu za koju ne možemo utvrditi da li je korišćena (npr. boje) ne menjamo.
Robu koju želite da vratite morate doneti lično, uz ličnu kartu i fiskalni račun, u prodavnicu PAPIR COLOR-a u Beogradu, Golsvordijeva 13, gde morate potpisati dokument o povraćaju robe.

PAPIR COLOR garantuje tajnost Vaših podataka.